Vedoucí provozu menzy
O nabídce
Pracovní náplň: Řízení a organizace stravovacího provozu vysokoškolská menza. Podíl na zajištění činností a přípravných prací pro otevření nového provozu. Odpovědnost za plynulý chod provozu, dodržování procesů a standardů. Zajištění vysoké kvality nabízených produktů a stravovacích služeb pro tuzemskou a zahraniční klientelu. Vedení a řízení činností podřízených zaměstnanců, zaškolení, hodnocení a motivace zaměstnanců. Organizační a technické zajištění provozu. Komunikace s dodavateli, kontrola kvality a včasnosti dodávek surovin. Spolupráce na tvorbě jídelního lístku, marketingové aktivity a organizace akcí. Normování a kalkulace jídel, sledování nákladů a ziskovosti. Administrativní činnosti - objednávky, evidence docházky zaměstnanců, podklady pro fakturaci, evidence majetku. Sledování nových trendů v gastronomii. Získávání nových zákazníků z řad studentů, zaměstnanců a dalších zákazníků. Odpovědnost za kvalitu stravovacích služeb a spokojenost zákazníků. Vyřizování připomínek a reklamací zákazníků. Dodržování předpisů v oblasti hygieny, požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Požadujeme: SŠ vzdělání v oboru gastronomie. Praxe na obdobné pozici 5 let. Znalosti a zkušenosti s vedením a řízením zaměstnanců. Znalost PC - MS-Office. Manažerské schopnosti a dovednosti, marketingové znalosti. Znalosti v oblasti kalkulace jídel a prodaného zboží. Příjemné vystupování s pro-zákaznickým přístupem. Dobré organizační a komunikační dovednosti. Schopnost pracovat v týmu. Časovou flexibilitu, samostatnost, zodpovědnost. Řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič). Trestní bezúhonnost. Znalost angličtiny na komunikativní úrovni výhodou. Dokumenty k výběrovému řízení do 15. 1. 2026 Strukturovaný profesní životopis v českém jazyce Motivační dopis Nejméně jeden referenční posudek o profesní způsobilosti uchazeče od zaměstnavatele nebo obchodního partnera Výpis z trestního rejstříku k VŘ Zaměstnanecké výhody: stabilní zázemí špičkové univerzity motivující ohodnocení možnost profesního a jazykového vzdělávání práce pondělí - pátek, volné svátky 6 týdnů dovolené příspěvek na stravování a zaměstnanecké benefity Kontakt emailem nebo na výběrovém řízení - přihlášky do 15.1.2026.